Emrat e drejtuesve të forumeve më të larta të FRPD

FRPD zhvilloi zgjedhjet për drejtuesit e rinj të forumeve më të larta. Anëtarët e Këshillit Kombëtar të FRPD, votuan Sekretarin e Përgjithshëm, nënkryetarët, drejtuesit e Departamenteve dhe Sekretariateve.

Me votim të fshehtë, Sekretar i Përgjithshëm u zgjodh Grigels Muçollari, ndërsa nënkryetarë, Benardeta Syku, Besa Petriti, Ina Haxhija, Klodian Lata, Lisandër Hoxha.

20 drejtues të departamenteve dhe 9 drejtues sekretariatesh u zgjodhën dje nga të rinjtë demokratë.

Departamentet:

Infrastruktura dhe Transporti: Sokol Ruka

Shoqëria e Informacionit dhe Inovacioni: Arian Cara

Ekonomia dhe Tregu: Luis Hoxha

Financat Publike, Tregu Bankar Financiar dhe jo Bankar: Enian Zeka

Të Drejtat e Njeriut dhe Liritë Themelore: Andi Permeti

Punësimi dhe Çështjet Sociale: Adrian Mziu

Të Përndjekurit Politikë dhe Pronarët: Ares Ypi

Administrata Publike: Spiro Vaso

Pushteti Vendor dhe Administrimi i Territorit: Hysen Kadiu

Çështjet Mjedisore: Engjelina Basho

Arsimi dhe Shkenca: Besart Xhaferri

Kultura: Kristi Bello

Shëndetësia: Armend Musaj

Integrimi Europian: Ivi Bejtja

Studentët Shqiptarë në Botë: Andi Muhametaj

Projektet: Elton Rukaj

Hartimi i Politikave Rinore: Erald Shulla

Arsimi Parauniversitar: Fatjon Bathorja

Sporti: Ardit Qylybyli, Enerik Hadaj

Turizmi: Emiljano Kapllani

Sekretariatet:

Organizimi: Lulzim Omuri

Burimet Njerëzore: Indrit Hoxha

Çështjet Juridike: Xheraldo Dashi

Marrëdhëniet me Publikun: Minushe Lazaj

Organizatat Partnere: Ensa Basha

Shoqëria Civile: Anisa Dervishaj

Aktivitetet dhe Logjistika: Ermir Gjeta

Marrëdhëniet me Grupin Parlamentar: Estela Konduri

Çështjet Zgjedhore: Eneo Zguri

Në fjalën e tij, kryetari i FRPD-së, Belind Këlliçi theksoi se nga nesër të gjithë të zgjedhurit e rinj duhet të nisin punën në terren për t’u përgatitur për fushatën elektorale të 2017-ës.


Njoftim për media i Partisë Demokratike, 16 tetor 2016