Kandidati për kryebashkiak i Dibrës, Sherefedin Shehu u takua me banorë në Arrëz, Katund i Ri, Hotesh dhe Lishan i Epërm.  Kandidati Sherefedin Shehu theksoi ndër të tjera se për Peshkopinë është një fyerje ardhja e ministrave Gjiknuri dhe Ahmetaj, të cilët pas rritjes se çmimit të energjisë dhe presionit me faturat abuzive janë përgjegjës direkt për korrupsionin e hidrocentralit të  Skavicës.

Duke parashtruar programin për bashkinë, zoti Shehu tha se ofrimi i shërbimeve që nga pastrimi, sistemimi i rrugëve dhe kanalet vaditëse do të jetë prioritet.

“Në bashkinë e Peshkopisë ka mundësi që edhe me buxhetin ekzistues edhe me ndërmarrje, makineri që ka bashkia dhe që nuk varen nga dëshira e kryeministrit sepse ky kryeministër nuk ka vullnet dhe dëshirë ta mbështesë Dibrën, të realizojmë projekte që duken të vogla por që për ju janë shumë të rëndësishme.

E para, të kryejë shërbimet e domosdoshme për qytetarët, mbledhjen e mbeturinave.

Problemi i dytë, është sistemi i kanalizimeve.  Do të largojmë ndotjen nga fshati dhe do të mbrojmë Drinin nga ndotja. Përmirësimi i sistemit të vaditjes dhe në pranverën e vitit të ardhshëm sistemi ekzistues do të jetë plotësisht efecient, i gatshëm për t’ju shërbyer ju.

Ndërsa problemi tjetër është sistemi i ujit të pijshëm. Këtej në zonën e Sinës ne kemi filluar një projekt të madh me Bankën Gjermane për Zhvillim, ky projekt tani do të vijë të zbatohet edhe në zonën tuaj”, theksoi kandidati Sherefedin Shehu.


Njoftim për media i Partisë Demokratike, 3 shtator 2016