Gara për kreun e Forumit Rinor të Partisë Demokratike përjetoi sot emocione të forta në përballjen e Gjirokastrës ku të rinjtë demokratë përkujtuan së bashku edhe Festën e Pavarësisë. I ngarkuari i kryesisë deputeti Florion Mima uroi të rinjtë për Festën e Flamurit duke apeluar për angazhim të tyre në politikë për të ndalur këtë qeveri me politikën e saj të varfërimit të shqiptarëve.

Mangësitë e ligjit për arsimin e lartë ishte tema e debatit mes 3 kandidatëve të Forumit Rinor të Partisë Demokratike. Ata debatuan për padrejtësitë e këtij ligji të qeverisë dhe dhanë idetë e tyre për zhvillimin e arsimit në Shqipëri.

Gjirokastra ishte konventa e 14-të e të rinjve demokratë. Nesër ata do të debatojnë mes të rinjve kuksianë për ta përmbyllur në datën 6 Dhjetor në Konventën e Tiranës.


Njoftim për shtyp i Partisë Demokratike, 28 Nëntor 2015