01 Oct
0

Basha: Me politikat e qeverisë, të pasurit po pasurohen më shumë e të varfrit po varfërohen më shumë

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha gjatë pasdites ka vazhduar  takimet me banorë në zonën e Pezë Helmësit dhe të Vaqarrit. “Gjatë pasdites vijova takimet me banorë në zonën e Pezë Helmësit dhe të Vaqarrit. Varfëria mbetet një realitet i ...

Me Shume