Tags: "tregu"

13 Oct
0

Basha me fermerët e Fier-Sheganit: Përballen me vështirësi të shumta si mungesa e mbështetjes për bujqësinë, mungesa e tregut, rritja e çmimeve, rënia e fuqisë blerëse

Kryetari i PD, Lulzim Basha, deklaroi sot nga Lushnja se shumë shpejt PD do të ketë gati program, ekipin dhe vizionin për të ardhmen dhe për një politikë në shërbim të tyre. Basha u ndal e foli me fermerët e ...

Me Shume
07 Oct
0

Fermerët e Goriçanit takohen me Bashën: Mungesa e tregut dhe mungesën e mbështetjes, shpesh herë na detyron t’i hedhim produktet

Kryetari i PD, Lulzim Basha, ishte sot në fshatin Goriçan, në Berat, ku takoi fermerët e kësaj zone me të cilët ndau planin e PD për të kthyer vëmendjen ndaj bujqësisë, pasi sipas tij “Shqipëria ka mundësi pa fund, thjesht ...

Me Shume