Tags: "taksimi"

20 Jan
0

Deputetja e PD, Eralda Tase: Korrupsioni dhe aferat korruptive kolosale të qeverisë aktuale janë thelbi i shumë problemeve

  DEKLARATA E PARTISË DEMOKRATIKE, DEPUTETJA DHE ANËTARJA E KRYESISË, ERALDA TASE BANO Të nderuar qytetarë, Në këtë moment, ekzistojnë një sërë çështjesh të cilat janë me rëndësi jetike për shqiptarët, çështje të cilat Partia Demokratike do t’i ngrejë fort ...

Me Shume
04 Jan
0

PD: Taksimi i profesioneve të lira, po inkurajon mbylljen dhe largimin e të rinjve

  DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, NËNKRYETARJA DHE DEPUTETJA, ORJOLA PAMPURI   Nga 1 Janari, mbi 30 mijë profesionistë lirë në Shqipëri do të detyrohen të paguajnë një tatim progresiv deri në 23%. Në mungesë të plotë transparence dhe ...

Me Shume
10 Aug
0

Dashnor Sula: “Armiqësia” e pandalur e qeverisë me fshatin dhe fermerët, do taksojë edhe kasollet

Deputeti i Ptisë Demokatike, Dashnor Sula, shprehet se armiqësia e qeverisë me fermerët dhe fshatin ka arritur deri në taksimin e kasolleve. Sula shprehet se Inflacioni për muajin Korrik të këtij viti ra, duke shkuar në nivelet e para nisjes ...

Me Shume