Tags: "Roskovec"

04 Feb
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Roskovec

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS SË PD, ROSKOVEC   -Ne na bashkon një qëllim: ti prijmë ndryshimit. Jam i bindur se shumica e shqiptarëve duan ndryshim. Ata që duan sot ...

Me Shume
04 Feb
0

Basha takime me qytetarë në Roskovec

  Postimi i kreut të PD, Lulzim Basha:   Kënaqësi të takohesha dhe bisedoja me qytetarë dhe tregtarë të Roskovecit. Sot kemi dy Shqipëri, ajo e shumicës së ndershme të qytetarëve, që përballen çdo ditë me një realitet të hidhur ...

Me Shume