Tags: "rezoluta"

12 Oct
0

Fjala e nënkryetares dhe deputetes së PD, Flutura Açka, në Parlament

FJALA E NËNKRYETARES DHE DEPUTETES SË PD, FLUTURA AÇKA, NË PARLAMENT   Do merrem në këto minuta me fjalën e kryeministrit. Një fjalë e gjatë në fakt, gati e mërzitshme, jo e natyrës së tij, as frymëzonte, as kishte asgjë ...

Me Shume
12 Oct
0

“Rezoluta, e varfër dhe minimaliste”, Çollaku: Ka një akordim midis PS dhe Rithemelimit, për ta heshtur këtë debat

DEKLARATA E NËNKRYETARIT DHE DEPUTETIT TË PD, KRESHNIK ÇOLLAKU, PËR GAZETARËT JASHTË PARLAMENTIT   Duke qenë se në sallë po bëhet gjithmonë e pamundur për të marrë të drejtën për të folur, siç ju e dini unë kam interpelancë me ...

Me Shume
12 Oct
0

Rezoluta për Kosovën/ Fjala e nënkryetarit dhe deputetit të Partisë Demokratike, Kreshnik Çollaku, në Parlament

FJALA E NËNKRYETARIT DHE DEPUTETIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, KRESHNIK ÇOLLAKUT, NË PARLAMENT   Në rast se do të kisha bërë një bilanc për këtë temë për çështjen e Kosovësm për bilancet politike midis meje, nesh dhe jush, raporti do të ...

Me Shume
11 Oct
0

Rezoluta për Kosovën, deputeti i PD, Kreshnik Çollaku,: Kemi përgatitur 3 amandamente për të korrigjuar rezolutën e tre fjalive të përgatitur nga Rithemelimi-PS

Nënkryetari i Partisë Demokratike, Kreshnik Çollaku, ka përgatitur tre amendamente për korrigjimin e Rezolutës për Kosovën. Sipas Çollakut, drafti i bërë nga Rithemelimi dhe Partisë Socialiste, dakordëson palët që të heshtin për Kosovën dhe rrezikut që i kanoset nga Serbia. ...

Me Shume
11 Oct
0

“Rezoluta, një turp i madh”, reagimi i nënkryetarit të PD, Kreshnik Çollaku: Rithemelimi dhe PS kanë rënë dakord që të heshtin për Kosovën!

Nënkryetari dhe deputeti i Partisë Demokratike, Kreshnik Çollaku, e ka quajtur një turp të madh Rezolutën vetëm me tre pika për Kosovën, e cila është dakordësuar nga Rithemelimi dhe Partia Socialiste. Në një reagim në rrejetet sociale, Çollaku shprehet se ...

Me Shume
02 Sep
0

Rezoluta e Partisë Demokratike në Kuvendin Kombëtar

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË REZOLUTË Kuvendi Kombëtar i Partisë Demokratike i mbledhur më datë 2 Shtator 2023 Duke vlerësuar situatën politike, ekonomike dhe sociale që po kalon Shqipëria, si dhe zhvillimet aktuale gjeopolitike; Të brengosur për emigracionin në masë të ...

Me Shume
20 Jun
0

REZOLUTA E KËSHILLIT KOMBËTAR TË PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË

Këshilli Kombëtar i Partisë Demokratike, i mbledhur sot, në 20 qershor 2023, si organi më i lartë i Partisë Demokratike midis dy Kuvendeve, në përmbushje të përgjegjësive të veta politike dhe statutore, – Diskutoi mbi situatën në Partinë Demokratike duke ...

Me Shume