16 Kor
0

Flutura Açka përgënjeshtron Akademinë e Shkencave: Ka disa të vërteta të hidhura…

Deputetja e Partisë Demokratike, Flutura Açka ka përgënjeshtruar Akademinë Shkencave e cila në reagimin e saj ditën e sotme shprehej se ligji i propozuar nga deputetët socialist nuk është ndryshuar prej tyre. Açka shprehet se kjo është një gënjeshtër dhe ...

Read More