22 Sep
0

Kreu i PD kafe dhe bisedë të hapur me qytetarë të Tiranës te Pazari i Ri

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka vijuar edhe gjatë pasdites takimet derë më derë, për të dëgjuar e bashkëbiseduar me qytetarët. Situata ekonomike është e veshtirë, papunësia e lartë, çmimet janë rritur dhe vëmendja e qeverisë mungon. Qytetaret duan ...

Me Shume