14 Tet
0

Basha, vizitë në një biznes të madh në zonën e ish-kombinatit: Reduktimi i taksave, ulja e çmimit të energjisë dhe karburantit, janë jetike për t’i krijuar frymëmarrje biznesit

Në Njësinë Administrative 6 në Tiranë, kryetari i PD, Lulzim Basha u ndal në një fabrikë sfungjeri në zonën e ish-kombinatit të drurit, ku bisedoi me punonjësit dhe drejtuesit e kësaj sipërmarrje. Sipas Bashës kriza që ka përfshirë biznesin e ...

Read More