Tags: "lagje"

30 Sep
0

Basha, bisedë me banorë pranë shkollës “Bajram Curri” në Tiranë: Të ardhurat e shumicës së shqiptarëve në raport me çmimet, janë më të ulëtat në Europë

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha,  gjatë takimeve në degën 4 në Tiranë, pati një ndalesë në zonën pranë shkollës “Bajram Curri”, ku bisedoi me banorë të kësaj lagje. “Me banorët pranë shkollës “Bajram Curri”, për të dëgjuar zërin e ...

Me Shume
28 Sep
0

Basha sërish në Shkodër derë me derë: Të fuqizojmë qytetaret, t’ju shërbejnë atyre. Kjo është politika që duam të ofrojmë

Kryedemokrati Basha duket se ka kaluar edhe natën në qytetin e Shkodrës, pasi këtë mëngjes ai është shfaqur sërish në qytetin verior, në rrugën Bujar Bishanakum duke u takuar me banorë dhe biznese të vogla përgjatë saj. Duket se këto ...

Me Shume