Tags: "Krzetari"

20 Jan
0

Denoncimi i degës së PD Korçë: Kryebashkiaku i Korçës vazhdon të shpërdorojë taksat e qytetarëve

  DEKLARATË E DEGËS SË PD, KORÇË   KRYETARI I BASHKISE KORCE VAZHDON TE SHPERDOROJE TAKSAT E TAKSAPAGUESVE KORCARE!   Ne shkelje te plote te ligjit eshte miratuar Buxheti I Bashkise Korce ne 29 dhjetor 2023. Pas insistimit te vazhdueshem ...

Me Shume
07 Oct
0

Takimet në Dimal, Basha vizitë në biznesin e sipërmarrësit Miri Hoxha: Lufta kundër monopoleve dhe korrupsionit do t’i japë biznesit frymëmarrjen e nevojshme

Kryetari i PD, Lulzim Basha, ishte sot më Probat të bashkisë Dimal, ku vizitoi biznesin e sipërmarrësin Miri Hoxha. Basha u njoh me problematikat e biznesit dhe nevojën që ka për mblshtetje. Sipas Bashës, lufta kundër monopoleve dhe korrupsionit do ...

Me Shume