Tags: "kryetar"

29 Jul
0

Lulzim Basha flet pas konfirmimit si kryetar i PD: Ta nisim këtë rrugë pa cinizëm e dashakeqësi ndaj askujt

Lulzim Basha ka reaguar për herë të parë pas rizgjedhjes si kryetar i PD-së në garën e ditës së sotme përballë Gjergji Hanit. Në deklaratën e tij, Basha tha se me zgjedhjet e sotme demokratët provuan se janë në gjendje ...

Me Shume
22 Jun
0

VENDIMI I KRYESISË SË PARTISË DEMOKRATIKE PËR MIRATIMIN E KANDIDATURAVE PËR KRYETAR PARTIE

Në mbështetje të nenit 45, pika 1 të Statutit të PDSh-së, dhe në zbatim të vendimeve të datave 6 qershor dhe 15 Qershor 2023, Kryesia e Partisë Demokratike të Shqipërisë, bazuar në relacionin e paraqitur nga Sekretariti Ekzekutiv, vendosi miratimin ...

Me Shume