Tags: "komisioni hetimor"

08 Maj
0

Reagim i Partisë Demokratike lidhur me planin hetimor të Komisionit Hetimor për TIMS

Partia Demokratike, përmes sekretarit për marrëdhëniet me publikun, Edvin Kulluri, ka reaguar në lidhje me Komisionin Hetimor për sistemin TIMS. Kulluri shprehet se plani hetimor që u votua ditën e sotme edhe me votat e përfaqësuesve të “opozitës së pazareve”, ...

Read More
21 Mar
0

Komisionet hetimore/ Alibeaj: Lënia jashtë i hetimit të dializës dhe laboratorëve, është pazar i atyre që para 6 muajsh e nisën kërkesën për 4 koncensione, e sot bëhen gati të votojnë vetëm për 2

  Reagimi i plotë i sekretarit të përgjithshëm të PD, Enkelejd Alibeaj:   Meqë dita e marrëveshjes “së madhe” filloi paradite me sakrifikimin e reformës zgjedhore, ja edhe efekti tjetër që po gatuhet (ende pa mbaruar dita). Ngushtimi i objektit ...

Read More