05 Sep
0

“Udha e mbarë u qoftë në bunkerin anti-amerikan”, Basha në mbledhjen e Kolegjit të Kryetarëve: S’lejoj askënd të çojë demokratët në hullinë e non-gratave

Në mbledhjen e Kolegjit të Kryetarëve, Lulzim Basha u shpreh se beteja e vërtetë për ta është për njerëzit dhe se nuk duhet të humbin kohë duke u marrë me problemet e opozitës. Basha deklaroi më tej se nuk do ...

Me Shume