Tags: "Kandidatet"

31 Mar
0

PD nis procesin e përzgjedhjes së kandidatëve për deputet. Kryesia përcakton rregullat dhe kriteret e kandidatëve

  NJOFTIM PËR SHTYP Partia Demokratike e Shqipërisë ka nisur procesin e evidentimit të kandidatëve të saj për deputet. Kryesia e kësaj partie ka marrë miratuar udhëzimin që ua ka nisur degeve të partisë ku janë përcaktuat kriteret dhe rregullat ...

Me Shume
06 Jul
0

Basha: Me Aleancën Qytetare për Demokracinë do formojmë një shumicë reformuese për të hapur listat, për vetting në politikë, kufizimin e mandateve dhe votën e diasporës

Në vijim të garës për kreun e ri të Partisë Demokratike, kandidatët në garë po vijojnë fushatën, e cila do të përmbyllet në 29 korrik 2023 sipas parimit një anëtar një votë. Ditën e sotme, kandidatët Gjergj Hani dhe Lulzim ...

Me Shume
22 Jun
0

VENDIMI I KRYESISË SË PARTISË DEMOKRATIKE PËR MIRATIMIN E KANDIDATURAVE PËR KRYETAR PARTIE

Në mbështetje të nenit 45, pika 1 të Statutit të PDSh-së, dhe në zbatim të vendimeve të datave 6 qershor dhe 15 Qershor 2023, Kryesia e Partisë Demokratike të Shqipërisë, bazuar në relacionin e paraqitur nga Sekretariti Ekzekutiv, vendosi miratimin ...

Me Shume