Tags: "Ilirian Celibashi"

21 Aug
0

“Vendimi i Celibashit është kundër PD”, Karabina: Komisioneri është në shërbim të oligarkisë politike

DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, ZËDHËNËSJA MIRELA KARABINA Komisioneri Celibashi, edhe njëherë si në zgjedhjet lokale të 14 majit, ka marrë një vendim politik kundër Partisë Demokratike dhe në shërbim të oligarkisë politike, duke emëruar Partinë e Lirisë si ...

Me Shume
20 Aug
0

Vendimi “emocional” i Komisionerit, PD: Celibashi bën shërbimin e radhës ndaj oligarkisë politike

Deklarata e Partisë Demokratike për vendimin e Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve: Vendimi “emocional” i Komisionerit kundër Partisë Demokratike Partia Demokratike Dega Kukës është në procesin e përzgjedhjes së një kandidati dinjitoz gjithëpërfshirës për t’i kthyer dinjitetin Bashkisë së Kukësit të ...

Me Shume