17 Aug
0

“Ndërhyrja në sistemin TIMS shqetësim për SHBA”, reagon Gazment Bardhi: Grupi Parlamentar i PD mbështet hetimin e plotë të këtij skandali dhe do të ndërmarrë çdo iniciativë parlamentare për zbardhjen e plotë të tij

Reagimi i plotë i kryetarit të Grupit Parlamentar të Parti Demokratike, Gazment Bardhit: Shqetësimi i SHBA në lidhje me ndërhyrjet e raportuar në sistemet TIMS në Policinë e Shtetit meriton një vëmendje të veçantë nga Grupi Parlamentar i PD. Ky ...

Me Shume