Tags: "Gazment Koduzi"

21 Oct
0

Raporti i KLSH për COVID-19, Gazment Koduzi: Qeveria dështoi në menaxhimin e tij. Evidentimet e KLSH, janë ato që PD rekomandoi për zgjidhjen e situates

Anëtari i Kryesisë së Partisë Demokratike, Gazment Koduzi, ka komentuar raportin e Kontrollit të Lartë të Shtetit ku shprehet se qeveria ka dështuar në menaxhimin e situatës së pandemisë COVID-19. Në një deklaratë për mediat, Koduzi shprehet se evidentimet e ...

Me Shume
28 Jul
0

Deklarata e Komisionit Zgjedhor të Partisë Demokratike, Gazment Koduzi

Të nderuar anëtarë të Partisë Demokratike! Nesër, në datën 29 Korrik 2023, pas një muaji takime me demokratët të kandidatëve, do të kryhet votimi për Kryetarin e Partisë Demokratike. • Qendrat e votimit hapen në orën 08:00 dhe mbyllen në ...

Me Shume