27 Sep
0

E pret me flamurin e PD në prag të derës, Basha në familjen e Osman Shabës: Emocion dhe frymëzim

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha,  ishte sot në familjen e Osman Shabës në Shkodër, një nga familjet me tradita që u vu në ballë të kryengritjes antikomuniste të Postribës. “I nderuar të isha sot në shtëpinë e Osman Shabës, ...

Me Shume