22 Tet
0

“PD në bashkëpunim të ngushtë me partnerët euro-atlantik”/ Basha: Për ne politika është i vetmi instrument për të ndryshuar e për të ngjallur shpresën

Pjesë nga fjala e kryetarit të PD, Lulzim Basha, në Dibër: Në funksion të interesit publik dhe interesit Kombëtar, në përputhje dhe në bashkëpunim të ngushtë me partnerët dhe aleatët tanë strategjik euro-atlantik. Ky është një proces që natyrisht merr ...

Read More