Tags: "elektrike"

20 Jan
0

“Lezha pa energji elektrike”, anëtarja e Kryesisë së PD, Alfrida Marku: Rrjeti i shpërndarjes së energjisë është i amortizuar

  DENONCIMI I ANËTARES SË KRYESISË SË PD, ALFRIDA MARKU   Furnizimi me energji elektrike në Lezhë, edhe në këtë dimër, vijon të jetë në gjendje tejet problematike. Kudo, në çdo njesi administrative, sidomos në Zejmen, Kolsh, Balldre, Shëngjin,Shënkoll, sistemi ...

Read More
12 Nën
0

Denoncimi i anëtares së Kryesisë së PD, Alfrida Marku: Energjia elektrike në Lezhë, vijon të jetë në gjendje tejet problematike

  DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, ANËTARJA E KRYESISË, ALFRIDA MARKU DEDGJONAJ Furnizimi me energji elektrike në Lezhë, edhe në këtë prag dimri, vijon të jetë në gjendje tejet problematike. Çdo ditë, banorët dhe bizneset, në cdo njesi administrative, ...

Read More