13 Sep
0

Deputetja Eralda Tase ngre shqetësimin: 33 mësues në Fier të papunë

Deputetja e Partisë Demokratike, Eralda Tase ka ngritur shqetësimin se 33 mësues të qarkut Fier sot janë pa punë dhe shkaku i vetëm është shpopullimi masiv i vendit nga ai që sot deklaroi se censusi është çështje patriotike. Në një ...

Me Shume