Tags: "BKH"

17 Mar
0

PD, Edvin Kulluri: Kryeministri, sot për të dytën herë në pak javë u shfaq i nervozuar për hetimet që po kryen SPAK dhe BKH ndaj korrupsionin qeveritar

  DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, SEKRETARI PËR MARRËDHËNIET ME PUBLIKUN, EDVIN KULLURI   Kryeministri, sot, për të dytën herë në pak javë u shfaq i nervozuar për hetimet që po kryen SPAK dhe BKH ndaj korrupsionin qeveritar. Disa javë më ...

Read More
20 Shk
0

Basha i kundërvihet sulmit të Ramës ndaj BKH-së: Janë trajnuar nga FBI nga ta presim fundin e pandëshkueshmërisë

  Pjesë nga fjala e kryetarit të PD, Lulzim Basha, në aktivitetin e organizuar nga Fondacioni për Liri dhe Demokraci, në kuadër të 20 shkurtit:   Ata që duan të vazhdojnë ta mbajnë Shqipërinë në pasiguri, ata që duan të ...

Read More