01 Oct
0

Reagimi i kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, për sulmin në Turqi

Në emrin tim dhe të PD dënoj ashpërsisht sulmin terrorist në Ankara. Jemi pranë popullit dhe qeverisë turke në këto momente dhe mbeshtesim luftë e saj kundër terrorizmit që është një kërcënim për mbarë botën. Uroj shërim të shpejtë policëve ...

Me Shume