12 Jul
0

Basha: Pas 3 dekadash vonese dhe hipokrizie PD ndahet me kapitullin e dhimbshëm të diktaturës

Postimi i plotë: Në shoqërinë e Zenel Drangut dhe Angjelin Dabërdakut vizitova Muzeun e Dëshmisë dhe Kujtesës në Shkodër. Ish-Dega e Brendshme njihet si një nga burgjet më të egra të regjimit komunist ku janë burgosur e torturuar mijëra qytetarë ...

Me Shume