Kryesia 2014- 2018

Lulzim Basha                     Kryetar

Edi Paloka                           Nënkryetar

Edmond Spaho                  Nënkryetar

Kryesia
Grupit Parlamentar

Edi Paloka
Nënkryetar Kuvendi

Edmond Spaho
Kryetar Grupi Parlamentar

Albana Vokshi
Kryetar, Komisioni i Medias dhe Edukimit

Genc Pollo
Kryetar, Komisioni per Integrimin Europian

Eduart Halimi
Nenkryetar, Komisioni per Çeshtjet Ligjore

Tritan Shehu
Nenkryetar, Komisioni per Politiken e Jashtme

Flamur Noka
Nenkryetar, Komisioni per Sigurine Kombetare

Jorida Tabaku
Nenkryetar, Komisioni per Ekonomine dhe Financat

Florion Mima
Nenkryetar, Komisioni per Veprimtarite Prodhuese

Grida Duma
Zedhenese e Grupit Parlamentar

Ervin Salianji
Sekretar I Grupit Parlamentar

Oerd Bylykbashi
Nen Kryetar i Grupit Parlamentar per reformat dhe komisionet Ad Hoc

Enkelejd Alibeaj
Nen Kryetar i Grupit Parlamentar

Gent Strazimiri
Nen Kryetar i Grupit Parlamentar

Bardh Spahia
Nënkryetar, Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë

Departamentet

Suzana Guxholli
Energjia dhe Burimet Natyrore

Ervin Minarolli  
Infrastruktura dhe Transporti

Enkelejda Sallaku    
Bujqësia, zhvillimi rural, peshkimi dhe agroindustria

Endri Hasa
Shoqëria e Informacionit

Florion Mima
Ekonomia dhe tregu

Sherefedin Shehu
Financat publike, Tregu bankar financiar dhe jo bankar

Lealba Pelinku
Antikorrupsioni, Aksesi Publik në Shërbime dhe Transparenca në Qeverisje

Enri Ceno
Të drejtat e njeriut dhe liritë themelore

Kastriot Sulka
Punësimi dhe Cështjet Sociale

Bardh Spahia
Emigracioni dhe Diaspora

Të Përndjekurit Politike dhe Pronarët

Enkelejd Alibeaj
Siguria, Rendi Publik, Lufta kundër Krimit

Endira Bushati
Administrata Publike

Eduard Halimi
Drejtësia dhe Cështjet Ligjore

Ardian Turku
Pushteti Vendor dhe Administrimi i Territorit

Jamarbër Malltezi
Ambjenti, Pyjet dhe Turizmi

Luciano Boci
Arsimi, Shkenca dhe Inovacioni

 

Arben Skenderi
Kultura, Rinia dhe Sporti

Tritan Shehu
Shendetësia

Laura Vorpsi
Integrimi Europian

Kreshnik Collaku
Politika e Jashtme

Avenir Peka
Siguria Kombëtare

Jemin Gjana
Kontributet Historike

Gent Malko
Pronat

Planifikimi dhe Zhvillimi Urban

Halim Kosova
Verifikimi dhe Pastertia e Figurave ( Komision)

Sekretariatet

Arben Ristani
Sekretar i Përgjithshëm

Fatbardh Kadilli
Burimet Njerëzore

Enno Bozdo
Organizmi

 

Ivi Kaso
Zgjedhjet

Grida Duma
Marrëdhëniet me Publikun

Valbona Mezini
Organizatat Partnere

Besart Kadia

Gert Bogdani
Marrdhëniet me Jashtë

Nevila Xhindi
Shoqëria Civile

Ervin Salianji
Aksioni Qytetar

Arben Imami                         Kryetar i bordit të fondacionit për Liri dhe Demokraci

Halim Kosova                       Komisioni i etikës dhe integritetit

Belind Këlliçi                         Kryetar i Forumit Rinor

Ina Zhupa                               Zëdhënëse e Partisë Demokratike

Voltana Ademi                      Kryetar i bashkisë Shkodër

Bashkim Shehu                    Kryetar i bashkisë Kukës

Fran Frrokaj                          Kryetar i bashkisë Lezhë