fbpx

Author Archives: admin

31 Oct
0

Afera 145 milionë dollarëshe e telefonisë, kërcënohen gazetarët e Opinion

Pas denoncimit që kryetari i opozitës Lulzim Basha i bëri një aferë të dyshimtë të një kompanie pranë qeverisë, Info-telekom, që ka arritur të 100 fishojë xhiron vjetore në vit, duke shkuar në 145 milionë euro, gazetarët e Opinion, janë ...

Me Shume
31 Oct
0

Afera 145 milionë dollarëshe e telefonisë, kërcënohen gazetarët e Opinion

Pas denoncimit që kryetari i opozitës Lulzim Basha i bëri një aferë të dyshimtë të një kompanie pranë qeverisë, Info-telekom, që ka arritur të 100 fishojë xhiron vjetore në vit, duke shkuar në 145 milionë euro, gazetarët e Opinion, janë ...

Me Shume
31 Oct
0

Afera 145 milionë dollarëshe e telefonisë, kërcënohen gazetarët e Opinion

Pas denoncimit që kryetari i opozitës Lulzim Basha i bëri një aferë të dyshimtë të një kompanie pranë qeverisë, Info-telekom, që ka arritur të 100 fishojë xhiron vjetore në vit, duke shkuar në 145 milionë euro, gazetarët e Opinion, janë ...

Me Shume
31 Oct
0

Rama është kryeinformali, me bandën e tij vjedh 1 milionë dollarë në ditë

Nuk mund të kalonte kjo e shtunë pa u ndyrë me propagandë bajate të pavlerë dhe kriminale nga njeriu që është sot mishërim i informalitetit në Shqipëri, ai që i thotë vetes kryeministër Edi Rama. Njësoj siç e kemi parë ...

Me Shume
30 Oct
0

Tahiri në shërbim të trafikantëve, pengesë për luftën ndaj drogës

Disa ngjarje tronditëse për vendin kanë ndodhur ditët e fundit. Dekonspirimi i aksionit antidrogë për kapjen e grupit që trafikonte deri në 1 ton heroinë në vit në Itali dhe njëkohësisht kapja nga policia italiane e të tjerë avionëve të ...

Me Shume
29 Oct
0

Shqipëria humbi 35 vende se përfiton vetëm oborri i kryeministrit

Banka Botërore publikoi raportin e saj vjetori Doing Business. Janë të dhëna tepër tronditëse dhe që mbulojnë të gjithë gjitha aktivitetet që kanë të bëjnë me planet e qeverisjes së vendit. Jemi duke humbur në gjithçka, edhe në fillimin e ...

Me Shume
29 Oct
0

Shqiptarët po mjerohen si kurrë ndonjëherë

Zonja deputete, zotërinj deputetë, Të dashur qytetare dhe qytetarë që ndiqni këtë seancë, Zonja kryesuese e seancës që tani në mediat sociale po thirresh rëndom si “zonja e lokomotivës”, Pas një ligjërate, pas një koprolalie të zgjatur, të mërzitshme dhe ...

Me Shume
29 Oct
0

Shqiptarët po mjerohen si kurrë ndonjëherë

Zonja deputete, zotërinj deputetë, Të dashur qytetare dhe qytetarë që ndiqni këtë seancë, Zonja kryesuese e seancës që tani në mediat sociale po thirresh rëndom si “zonja e lokomotivës”, Pas një ligjërate, pas një koprolalie të zgjatur, të mërzitshme dhe ...

Me Shume
29 Oct
0

Ekonomia në rënie të lirë, korrupsioni nuk njeh kufi në këtë qeveri

Ndryshimet në këtë projektligj vijnë si një përgjigje ndaj kërkesave të komunitetit të biznesit, në ndihmë të përmirësimit të klimës së biznesit. Ato synojnë në lehtësimin e biznesit nga pagesa e tarifës së shërbimit të skanimit nëpërmjet përcaktimit të deklaratave ...

Me Shume
29 Oct
0

Për qeverinë, shqiptarët  nuk kanë të drejtë të jetojnë, vetëm të mbijetojnë

Më 18 gusht 2015 është nënshkruar marrëveshja e konsulencës ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Korporatës Financiare Ndërkombëtare (IFC). Nëpërmjet kësaj marrëveshjeje kjo korporatë (IFC) do të ofrojë mbështetje në forcimin e zhvillimit të sektorit privat në ...

Me Shume