Denonco

Denonco dhe ndaj me ne fakte që dëshmojnë për inkriminimin e nëpunësve/funksionarëve në të gjitha nivelet e administratës publike. 
Partia Demokratike ju fton të jepni kontributin tuaj për dekriminalizimin e administratës publike në mënyrë që ligji i dekriminalizimit të zbatohet sa më shpejt. Të gjithë bashkë do t’ua heqim pushtetin kriminelëve për t’ia rikthyer atë qytetarëve.

[quform id=”4″ name=”Denonco 2″]