Inflacioni i premtimeve socialiste!

Prej javësh dëgjoj dhe lexoj rreshta pa fund për pagat e reja por deri tani nuk po shoh asnjë VKM, akt të qeverisë apo projektligj që shtyhet për t’u votuar.

Mbetemi në kuadrin e premtimeve elektorale dhe inflacionit të premtimeve socialiste përpara zgjedhjeve.

Ëndrra në beze, do thonin të parët!

Mos i merrni shqiptarët për budallenj!