Takimi i parë, jo rastësisht me të rinj dhe të reja të Shkodrës. Sepse nuk kemi kohë më për të humbur.

Boll më! Është koha e tyre. Meritokraci dhe gjithë vëmendjen e duhur.

Për të rinjtë, sepse janë ata e ardhmja e Shkodrës.

Janë shpresa e ndryshimit të shumëpritur.

Në linkun më poshtë mund të gjeni formën për t’u bërë pjesë e skuadrës tonë si vullnetar/e, duke ju ftuar që me besimin e plotë të kontribuojmë në misionin tonë të përbashkët.