Pjesëmarrje dhe padurim për ndryshim treguan qytetarët Ballshiotë në takimin prezantues të kandidatit për deputet në qarkun Fier, Agron Kapllanaj! Kordinatori Politik i Qarkut Fier Enkelejd Alibeaj ka shprehur kënaqësinë për mbështetjen ndaj Kapllanaj si djalë i Mallakastrës duke vlerësuar rolin e kontributin e Agronit gjatë qeverisjes në krye të bashkisë ballsh për tre mandate.
– Mallakstra ka mbështetur gjithmonë njerëzit e punës, njerëzit që i shërbejnë punëveqytetarëve dhe kanë ndjeshmëri dhe përgjegjshmëri. – Ky vend nuk është i mallkuar, por është vend i bekuar! – E fillojmë nga ndryshimin nga Mallakastra dhe pastaj e gjithë Shqipëria! – e mbylli fjalen e tij zoti Alibeaj.
Agron Kapllanaj, kandidati për deputet i PD-së në qarkun Fier në fjalën e tij kërkoi besimin dhe votën e mallakastriotëve për të mos u diferencuar me njeri – tjetrin!
– Nuk kemi pritur dhe nuk presim asgjë nga Edi Rama por do të marim fatin tonë në dorë, do të votojmë PD-në dhe kandidatët e saj, për të ardhmen e fëmijëvë tanë.
– Boll më me mashtrime! Arritja më e madhe në radhët e PS-së është heqja e një demokrati nga puna! Kështu nuk mund të vazhdohet! Votoni Lulzim Bashën që uzina të vihet në punë! Votoni Lulzim Bashën që fëmijët mos të na largohen nga vendi!
Teksti për fb
Alibeaj, prezanton kandidatin e PD-së Agron Kapllanaj në Ballsh
Qytetarët Ballshiotë kanë shprehur mbështetjen për deputet ndaj Agron Kapllanaj si djalë i Mallakastrës duke vlerësuar rolin e kontributin e tij gjatë qeverisjes në krye të bashkisë për tre mandate. Kordinatori Politik i Qarkut Fier Enkelejd Alibeaj ka shprehur besim në ndryshimin që do të nisë nga Mallakastra dhe do të përfshijë gjithë Shqipërinë!
Prandaj rruga e vetme që t’ia dalim dhe të korrim sukses, është të votoni PD nën udhëheqjen e Lulzim Bashës.
Shkoni dhe votoni, dhe së bashku ne do të sjellim ndryshim dhe një të ardhme më të mirë për të gjithë.
Në 25 prill Shqipëria Fiton!