Shoqëria jonë u ka një borxh të madh brezave të tërë të mësuesve që sot në pensionet e tyre nuk mbyllin muajin.

Ne duhet dhe do të bëjmë më shumë për mësuesit sot dhe nesër që të kenë paga më dinjitoze, kushte më të mira për mësimdhënie dhe trajtim dinjitoz.

Sepse mësuesit janë garancia për cilësinë dhe forminin e brezave të ardhshëm.

Duke respektuar të shkruarën, ndërtojmë të sotmen dhe projektojmë të ardhmen!