Departamentet

Suzana Guxholli
Energjia dhe Burimet Natyrore

Ervin Minarolli  
Infrastruktura dhe Transporti

Enkelejda Sallaku    
Bujqësia, zhvillimi rural, peshkimi dhe agroindustria

Endri Hasa
Shoqëria e Informacionit

Florion Mima
Ekonomia dhe tregu

Sherefedin Shehu
Financat publike, Tregu bankar financiar dhe jo bankar

Jemin Gjana
Kontributet Historike

Avenir Peka
Siguria Kombëtare

Kastriot Sulka
Punësimi dhe Cështjet Sociale

Bardh Spahia
Emigracioni dhe Diaspora

Enkelejd Alibeaj
Siguria, Rendi Publik, Lufta kundër Krimit

Endira Bushati
Administrata Publike

Eduard Halimi
Drejtësia dhe Cështjet Ligjore

Lealba Pelinku  
Antikorrupsioni, Aksesi Publik në Shërbime dhe
Transparenca në Qeverisje

Tomorr Alizoti  
Përndjekurve Politikë

Enri  Çeno
Të drejtat e njeriut dhe liritë themelore

Besnik Aliaj
Planifikimi dhe Zhvillimi Urban

Ardian Turku
Pushteti Vendor dhe Administrimi i Territorit

Jamarbër Malltezi
Ambjenti, Pyjet dhe Turizmi

Luciano Boci
Arsimi, Shkenca dhe Inovacioni

Arben Skenderi  
Kultura, Rinia dhe Sporti

Tritan Shehu
Shendetësia

Laura Vorpsi  
Integrimi Europian

Kreshnik Collaku  
Politika e Jashtme

Gent Malko
Pronat