Denonco të inkriminuarit

Denonco dhe ndaj me ne fakte që dëshmojnë për inkriminimin e nëpunësve/funkisonarëve në të gjitha nivelet e administratës publike.
Partia Demokratike ju fton të jepni kontributin tuaj për dekriminalizimin e administratës publike në mënyrë që ligji i dekriminalizimit të zbatohet sa më shpejt. Të gjithë bashkë do t’ua heqim pushtetin kriminelëve për t’ia rikthyer atë qytetarëve.

[iphorm id=”7″ name=”Denonco 2″]