29 May
0

Republika e Re

Zonja dhe zotërinj, Qytetare e qytetarë e në veçanti të rinj e të reja që keni mbushur këtë shesh sonte! Çfarë entuziazmi, çfarë besimi dhe shprese tek e nesërmja e sigurtë e Republikës së Re që themeluam këtu në këtë ...

Me Shume