Tags: "vula"

02 Apr
0

Reagimi i përfaqësuesit ligjor i PD, Rezart Kthupi

  REAGIMI I SEKRETARIT PËR REFORMËN ZGJEDHORE DHE PËRFAQËSUES LIGJOR I PD, REZART KTHUPI   Për të qartësuar mjegullën e mashtrimeve dhe dezinformimeve në lidhje me proçesin e sotem gjyqesor në Gjykatën e Tiranës kjo e fundit vendosi: 1) të ...

Me Shume
28 Mar
0

PD sërish kërkesë Gjykatës së Apelit: Jepini zgjidhje përfundimtare problematikës gjyqësore që ka PD tash e 2 vite

  PRONONCIMI I SEKRETARIT EKZEKUTIV PËR ÇËSHTJET LIGJORE DHE ZGJEDHORE NË PD, INDRIT SEFA Partia Demokratike në vazhdim të të gjithë kërkesave të saj publike për përdhpejtimin e çështjes në Gjykatën e Apelit të Juridiksionit të Përgjithsëm të Tiranës, ka ...

Me Shume