Tags: "te rinj"

03 Feb
0

“Rinia dhe Inteligjenca Artificiale”, Basha takim me të rinj të FRPD

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË TAKIMIN ME TË RINJTË E FRPD   -Inteligjenca artificiale vjen sot me të mirat e saj por dhe me kërcënime. Të mirat për ekonominë dhe të këijat e saj ...

Me Shume
09 Dec
0

Kreu i PD, Lulzim Basha, takim me profesionistë të rinj: Në vënd që qeveria t’i mbështesë dhe të stimulojë profesionistët e rinj, ajo po i shtyn drejt emigrimit

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka zhvilluar njё takim me profesionistë të rinj. “Në vënd që qeveria të mbështesë dhe të stimulojë profesionistët bizneset e të rinjëve ajo po i shtyn drejt emigrimit”, – theksoi kryetari i PD. Zoti ...

Me Shume
30 Sep
0

Basha me të rinjtë në njësinë 4 në Tiranë: U kërkova që të mos e shohin politikën si spektatorë, por të bëhen pjese e saj

Kryedemokrati, Lulzim Basha, ka zhvilluar një bashkëbisedim me të rinjtë e njësisë 4 në Tiranë. Gjatë këtij takimi, zoti Basha u njoh me shqetësimit e tyre por dhe mendimet se si mund të dilet nga kjo situatë, e cila po ...

Me Shume
01 Apr
0

Lulzim Basha bashkëbisedim me të rinj dhe qytetarë shkodranë

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha, i premtoi shkodranëve dhe gjithë Shqiptarëve se në qeverisjen e demokratëve askush nuk do të ketë imunitet para ligjit, gjykatave dhe prokurorisë. Gjatë një takimi në Shkodër me qytetarë dhe të rinj që kanë ...

Me Shume