Tags: "reforma"

31 Jan
0

Reforma në arsim, Basha: Ambicja është që shqiptarët të kenë mundësi t’ju japin fëmijëve të tyre arsimin më të mirë në ballkanin perëndimor

  Kryetari i Partisë Demokratike,  Lulzim Basha, duke iu përgjigjur pyetjeve në Instagram, ka folur dhe për ofertën e PD sa i përket arsimit dhe reformës së thellë që kërkon ky sektor.   Zbardhja e videos:   Përshëndetje! E vështirë ...

Read More
03 Kor
0

Fjala e Jorida Tabakut lidhur me reformën në drejtësi gjatë seancës së Kuvendit

Shteti i të drejtës ka qenë është e do të jetë garanci për demokraci funksionale, për të ruajtur balancat e pushteteve e për tu siguruar që ekzistojnë mekanizmat por njëkohësisht dhe garancitë se sistemi funksionon. Po ditët e kohët e ...

Read More
03 Kor
0

Tabaku i drejtohet PS: Lini pasdore ndryshimet në Reformën në Drejtësi dhe sillni me procedurë të përshpejtuar ligjin e kanabisit

Pjesë nga fjalimi i deputetes së Partisë Demokratike, Jorida Tabaku, në Parlament: Së dyti, sot ne diskutojmë raportet e inst të drejtësisë që ka interes. Ne të gjithë e përdorim drejtësinë si retorikë të ditës, sot I kemi përfaqësuesit në ...

Read More
29 Qer
0

Jorida Tabaku në takimin e Dhomës Amerikane të Tregtisë: Në 7 vjet, gjendja u përkeqësua. Duhet ndryshim përmes një politike të re fiskale. 

Jorida Tabaku në emër të PD në takimin e Dhomës Amerikane të Tregtisë: Në 7 vjet, gjendja u përkeqësua. Duhet ndryshim përmes një politike të re fiskale. Jorida Tabaku: Qeveria e madhe, burokracitë dhe korrupsioni me leje, autorizime, licenca po ...

Read More