Tags: "Peze Helmes"

01 Oct
0

Basha: Me politikat e qeverisë, të pasurit po pasurohen më shumë e të varfrit po varfërohen më shumë

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha gjatë pasdites ka vazhduar  takimet me banorë në zonën e Pezë Helmësit dhe të Vaqarrit. “Gjatë pasdites vijova takimet me banorë në zonën e Pezë Helmësit dhe të Vaqarrit. Varfëria mbetet një realitet i ...

Me Shume
01 Oct
0

Basha: Qeveria e ka lënë fshatin në mjerim, banorët në vështirësi të shumta ekonomike

Në Pezë Helmes, kreu i PD, u takua dhe bisedoi me një prej aktivistëve të kësaj zone, Qani Memën. Në bisedën me zotin Mema, Basha u interesua për situatën ekonomike e sociale të kësaj zone, ndërsa vlerësoi zërin e fortë ...

Me Shume