22 Tet
0

Basha me banorët e Dibrës: Jetike që të korruptuarit të japin llogari, paratë që sot shkojnë në xhepat e pushtetarëve të kthehen në të mira për qytetarët

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha,  gjatë të dielës në Dibër, takoi dhe bisedoi me qytetarë e tregtarë të kësaj zone që vuan si kudo, mungesën e vëmendjes nga shteti, varfërinë dhe largimin masiv të të rinjve. Basha tha se ...

Read More