06 Kor
0

Tabaku pyet Kumbaron: Çfarë mendimi keni për liksiviatën që derdh inceneratori 430 mln euro në lumin Erzen?

Jashtëzakonisht emocionues fjalimi i ministres Kumbaro që mbrojta e mjedisit qënka interesi më i mirë kombëtar dhe nuk paska punë më të mirë që mund ti bëjmë kombit sesa të mbroni mjedisin. Shumë dakord bie me zonjën ministre, e cila ...

Read More