Tags: "Gjykata e Larte"

23 Shk
0

PD, kërkesë tjetër Gjykatës së Lartë për të zbardhur vendimin e datës 27 dhjetor 2023

  Partia Demokratike përmes përfaqësuesit ligjor, Indrit Sefa, ka dorëzuar kërkesën e radhës ditën e sotme në Gjykatën e Lartë, ku kërkoi zbardhjen e vendimit në një kohë sa më të shpejtë, ndërkohë që ka kaluar 2 muaj nga vendimi ...

Read More
06 Jan
0

Sefa: Gjykata e Lartë ka legjitimuar PD si palë, reagim i dëshpëruar i rithemelimit

  REAGIM I SEKRETARIT PËR ÇËSHTJET LIGJORE NË PD, INDRIT SEFA   Dëshpërimi i Foltores arrin në nivelet e absurdit. Duke u përpjekur të mbahen si i mbyturi mbas fijes së barit, Rithemelimi mendon se vendimet gjyqësore i jep KPK ...

Read More
28 Dhj
0

Sekretari për çështjet ligjore në PD, Indrit Sefa: Vendimi i djeshëm i Gjykatës së Lartë, detyron Apelin të zgjidhë në themel çështjen dhe t’i japë përgjigje kërkesave të PD

  DEKLARATË E SEKRETARIT PËR ÇËSHTJET LIGJORE NË PD, INDRIT SEFA     Vendimi i djeshëm i Gjykatës së Lartë, që detyron Gjykatën e Apelit të zgjidhë në themel çështjen dhe ti japë përgjigjë kërkesave të Partisë Demokratike, është i ...

Read More