Tags: "gazetaret"

03 Maj
0

Fjala e kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

FJALA E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA, NË KONFERENCËN ME GAZETARËT   Sa më shumë SPAK ka sukses në goditjet kundër korrupsionit qeveritar të kudo shtrirë që është edhe problem kryesor i shqiptarëve sot, sepse është shkaku i mjerimit ...

Read More
03 Pri
0

Fjala e plotë e kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

  FJALA E PLOTË E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA, NË KONFERENCËN ME GAZETARËT   Mirë se vini në këtë konferencë për shtyp një ditë para seancës së radhës, ku kam dy çështje kryesore për të parashtruar. E para, ...

Read More
22 Shk
0

Deklarata e kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

  DEKLARATA E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA, NË KONFERENCËN ME GAZETARËT   Edhe kjo eenjte ka kaluar me skenarin e zakonshëm të votimit të të gjithë akteve qeveritare për 8 minuta, i afrohet rekordeve të mëparshme dhe bllokimit ...

Read More
08 Shk
0

Fjala e plotë e kryetarit të PD, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

    FJALA E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA, NË KONFERENCËN ME GAZETARËT   Dita e sotme ka një monotoni dhe një të re. Monotonia është që përsëri në një tetatër që i volit kryekëput Edi Ramës dhe ministrave ...

Read More
06 Shk
0

Konferenca e nënkryetarit të PD, Enkelejd Alibeaj, me gazetarët  

  Bashkëkryetari për reformën zgjedhore dhe nënkryetari i PD, Enkelejd Alibeaj, ka mbajtur ditën e sotme një konferencë me gazetarët. Në fjalën e tij, alibeaj ka denoncuar dhunën e ushtruar ditën e sotme ndaj gazetarëve në Kuvend dhe se shprehet ...

Read More
26 Jan
0

Deklarata e kryetarit të PD, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

  DEKLARATA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KONFERENCËN ME GAZETARËT   Katër çështje kam për të parashtruar, që kanë të bëjnë me katër zhvillime aktuale dhe prej disa javësh. Duke filluar me aktualet, ndonëse është një çështje që ...

Read More
19 Jan
0

Fjala e kryetarit të Partisë Demokratike të Shqipërisë, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

  FJALA E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, LULZIM BASHA, NË KONFERENCËN ME GAZETARËT   Ka qenë një javë shumë intensive, me zhvillime të cilat kanë kapluar televizionet dhe vëmendjen e medias, por zhvillime të tjera edhe më të ...

Read More
11 Jan
0

Fjala e kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

  FJALA E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA, NË KONFERENCËN ME GAZETARËT   Sot ndodhem para jush për këtë komunuikim së bashku me sekretarin e përgjithshëm zotin Alibeaj, me zëdhënësen e Partisë Demokratike, zonjën Karabina. Dua ta nis me ...

Read More
08 Tet
0

Bashkëbisedimi me gazetarët.

Pyetje: Kryeministri Rama ka deklaruar se ulja e TVSH-së nuk përkthehet në ulje të faturave për konsumatorët. Sa qëndron ky pohim z.Basha dhe a keni ju një strategji për t’u ardhur në ndihmë familjeve shqiptare, në një kohë kur edhe ...

Read More
18 Pri
0

Reporterët pa Kufij konfirmojnë përkeqësimin e lirisë së medias në Shqipëri

  Reporterët pa Kufij konfirmojnë përkeqësimin e lirisë së medias në vend. Shqipëria zbret me 7 vende në indeksin botëror. Sulmet ndaj medias si nga qeveria, ashtu edhe nga krimi i organizuar arritën në një nivel të paprecedentë në vitin ...

Read More
12