Tags: "FRPD"

03 Shk
0

“Rinia dhe Inteligjenca Artificiale”, Basha takim me të rinj të FRPD

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË TAKIMIN ME TË RINJTË E FRPD   -Inteligjenca artificiale vjen sot me të mirat e saj por dhe me kërcënime. Të mirat për ekonominë dhe të këijat e saj ...

Read More
03 Nën
0

FRPD nis punën për riformatimin e strukturave në të gjithë vendin

Forumi Rinor i Partisë Demokratike, ka nisur punën për riformatimin e strukturave në të gjithë vendin, pjesë e ringritjes së PD. Në këtë kuadër, nën drejtimin e Sekretarit për Rininë në PD, Blendi Sula, u zhvillua një takim me steukturat ...

Read More
28 Dhj
0

UDHËZIMI I GRUPIT TË PUNËS PËR ZGJEDHJET NË FRPD

Në mbështetje të Nenit 46 Pika 2, Neni 58 Pika 1 dhe 2 të Statutit të Partisë Demokratike të Shqipërisë si dhe në zbatim të urdhërit nr 133 dt. 05.11.2021 të kryetarit të PDSH, në kuadër të procesit të riorganizimit ...

Read More
10 Maj
0

300 studentë nga gjithë Europa i bashkohen PD dhe opozitës. Bashkim i madh kombëtar dhe europian në protestën e 11 Majit.

Bashkimi i madh kombëtar dhe europian në protestën e 11 Majit. 300 studentë nga gjithë Europa i bashkohen PD dhe opozitës në protestën euopiane për zgjedhje të lira e të ndershme.   300 studentë europianë do të bëhen të shtunën ...

Read More
25 Pri
0

Të rinjtë protestojnë përpara parlamentit: Nuk largohemi nga Shqipëria, duam zgjedhje të lira e të ndershme.

Të rinjtë protestojnë përpara parlamentit: Nuk largohemi nga Shqipëria, duam zgjedhje të lira e të ndershme. 200 këpucë të të rinjve shqiptarë të cilët janë larguar nga Shqipëria, flamujt e vendeve ku kanë mërguar dhe parulla “Ti Shqipëri s’më jep ...

Read More