23 Shk
0

Sekretari për burimet njerëzore dhe koordinimin dixhital në PD, Endri Hasa: Bllokimi i firmës elektronike në e-Albania, ka paralizuar punën e qytetarëve, mjekëve, QKB, kadastrave, arkitektëve dhe inxhinierëve

  DEKLARATA E SEKRETARIT EKZEKUTIV PËR BURIMET NJEREZORE DHE KOORDINIMIN DIXHITAL DHE ANËTARIT TË KRYESISË SË PD, ENDRI HASA Përshëndetje të nderuar qytetar! Jemi këtu për denoncuar paralizimin e plotë të shërbimeve më të rëndësishme elektronike për qytetarët. Bllokimi dhe ...

Read More