Tags: "fermere"

23 Sht
0

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, u takua me sipermarrës, fermer dhe banorë në Gramëz

Mungesa e mbështetjes për bujqësin dhe vështirësit e shumta, kanë bërë që shumë të rinj të largohen nga vendi ndërsa baborët e mbetur mezi e mbyllin muajin. Kjo është ajo çka u evidentua gjatë takimit që Basha zhvilloi me banorët ...

Read More
03 Kor
0

Operatorët turistikë në Velipojë të falimentuar: 11 punëtorë i paguaj nga xhepi.

“Kam punuar në emigrim. Gjithë investimi i jetës më është shkatërruar”, turizmi në Velipojë i shkatërruar nga pandemia dhe shteti.   “11 punëtorë i paguaj nga xhepi, më 15 i nis në shtëpi, do e mbyll”, operatorët turistikë në Velipojë ...

Read More