fbpx

Tags: "Edi Rama"

14 Nov
0

Rama on Albanian and Italian media: “You’re untrustworthy. Your licence is a hunting licence. You’re a trash can.”

PM Rama made the umpteenth declaration in recent weeks against the media and journalists during an event organised in Tirana in partnership with the European Union on Nov. 9, 2017. Rama made an indirect assumption that Albanian media licences could ...

ME SHUME
23 Oct
0

The country needs urgently a United Opposition Front to end Rama’s criminal kidnapping of Albanian democracy.

Statement of the Chairman of the Democratic party of Albania, Mr. Lulzim Basha : “The Italian anti-mafia has recently presented legal evidences of the drug and weapons trafficking carried by the Habilaj brothers’ gang and of the direct assistance they ...

ME SHUME
23 Oct
0

Rama to Prosecution over Tahiri's case: “You come from the Stone Age, put yourself together”.

PM Rama made a long and heavy statement in front of the Socialist parliamentary group, on Monday October 23rd, against the Albanian Serious Crime Prosecutor office as of its handling of the Tahiri/Habilaj case by saying that: “Where does it ...

ME SHUME
23 Oct
0

Cannabis, politics and family links: “who’s who” and the drug trafficking surge in Albania

Who are the Habilaj brothers and Dritan Zagani? How do they relate to the former socialist Minister of Interior? What is Rama’s official position and why family links are so important in the Habilaj – Tahiri scandal? How the Xibraka ...

ME SHUME
23 Oct
0

Saimir Tahiri, former SP Minister of Interior, involved in drug trafficking arrest in Sicily (Italy)

The Guardia di Finanza of Sicily has arrested on October 16th 2017, a group of 11 persons from Albania and Italy involved in a criminal organization specialized in the drug trafficking between the two countries. The group was headed by ...

ME SHUME
02 Jun
0

Do jem kryeministri i ekonomisë, i vendeve të punës, i taksave të ulëta

Lulzim Basha dhe ekipi i tij paraqesin programin në Korçë. Plan konkret për ndihmën ndaj fermerëve dhe stimulim të biznesit e zhvillimit Lulzim Basha dhe ekipi i tij hapën fushatën në qytetin e Korçës. Basha tha se do të jetë ...

ME SHUME
02 Jun
0

Deklaratë e Partisë Demokratike

Partia Demokratike dënon dhunën e ushtruar sot nga kryetari i Bashkisë së Pukës, Gjon Gjonaj dhe veglat e tij, ndaj kryetarit të grupseksionit të PD dhe shtabit të fushatës, Demir Hyseni. Demir Hyseni ka qënë vazhdimisht nën presionet dhe kërcënimet ...

ME SHUME
02 Jun
0

Ekonomi e fortë e nesërme e sigurtë për Pogradecin. Basha: Do jem kryeministri i ekonomisë dhe punësimit, jo i barcaletave

Lulzim Basha dhe ekipi i tij shpallin programin në Pogradec. Fëmijët në shkolla deri në orën 16.00, me drekë të paguar. Stazhe për 10 mijë të rinj, para për fermerët, 300 kilovat dhe fatura e ujit e paguar për njerëzit ...

ME SHUME
01 Jun
0

Republika e Re, do të thotë 300 kv e parë të energjisë të paguara nga shteti për familjet në nevojë

Lulzim Basha dhe ekipi i tij në Vaun e Dejës: Pensioni minimal 250 mijë lekë, shkolla cilësore deri në orën 16.00 në dispozicion të fëmijëve Lulzim Basha dhe ekipi i tij hapën fushatën në Vaun e Dejes. Basha tha se ...

ME SHUME
31 May
0

Ekonomia është katastrofë, vetëm Edi Rama nuk e kupton

Lulzim Basha dhe ekipi i tij çelin fushatën në Gjirokastër. Ftesë Ramës për debat për gjendjen e vërtetë të vendit Lulzim Basha dhe ekipi i tij hapën fushatën në Qarkun e Gjirokastrës. Basha tha se ekonomia është përtokë ndërsa Rama ...

ME SHUME
567