18 Nën
0

“Po vjen era “investitor strategjik”, deputetja e PD: Bashkisë Fier i kërkon banorëve të Darzezës se duhet të nisin të mbyllin aktivitet e tyre ose do vijnë dhe ti prishin

Reagimi i plotë  deputetes së Partisë Demokratike, Eralda Tase Bano:   Tom Allen ka thënë se fermat familjare dhe bizneset e vogla janë shtylla kurrizore e komuniteteve. Komunitetet janë qelizat e çdo organizmi që ne quajmë shtet. Por kjo mesa ...

Read More